Om spirituell vägledning

Jag har sysslat med spådom sedan jag var i 12-års åldern då jag började med att spå i runor och har varit aktiv sedan dess (idag är jag 39 år). Det jag upptäckte är mycket roligt att spå och lära sig olika tekniker för detta. Det går att vägleda spirituellt på många olika sätt som med tarotkort, orakelkort, pendel eller kristallkula och så vidare.

Mitt intresse för att sprituell vägledning har bara fortsatt och jag tröttnar aldrig!

I tjugoårsåldern började jag vägleda med tarotkort och senare med änglakort. Detta är hur jag valt att vägleda än idag. Det är mycket upplysande att vägleda med tarotkort då tolkningarna är avancerade och ger mycket information. Tarotkorten ger dig svaren på vad som helst och du får sanningen så det gäller att vara redo att höra den.

Änglakort (orakelkort eller tarotkort) ger dig tydliga och vägledande budskap med trygg positivism som grund. Änglakorten ger dig inspiration att utveckla ditt inre genom att lära dig identifiera dina känslotillstånd, hjälper dig sätta ord på vilken emotionell situation du befinner dig i just nu och kan även skänka tröst i oroliga stunder.

Det finns även andra sätt att spå eller vägleda spirituellt som att spå i sump (läsa av mönster i en kaffe- eller tekopp), svänga med en pendel, se visioner i en kristallkula eller med hjälp av ritade mönster som i spådomskonsten IChing. 

Vad du än provar så kommer det vara kul och spännande! Viktigt är att du har tydliga instruktioner kring hur du ska gå till väga, det är då vägledningen blir bra.

Jag har följt Hanna Vennbergs spådomskonster genom åren i boken "Spådomsboken - över 50 sätt att förutsäga framtiden." (1998). Tarot har jag lärt mig ur hennes bok men även av Lars Kristian Holmsens bok "Tarot" (2005) och från olika källor på nätet där jag utökat min repertoar av läggningar.

Idag finns det nya bra böcker för att vägleda spirtuellt i tarot så som Kim Arnolds bok "Tarot -  lär dig tolka korten" (2020) eller Liz Deans bok "The Ultimate Tarot Guide" (2015).

Se länken nedan för att hitta bra tarotläggningar och mer information om tarot!

https://www.thetarotguide.com/tarot-spreads

Framförallt är det övning som gäller med spådomar, ju bättre man kan sin teknik ju bättre kan man tolka spådomarna och det är just det spådom handlar om att tolka svaren till sig själv eller någon annan. 

Vill du lära dig vägleda spirituellt med hjälp av tarot som är det mest klassiska sättet, ska du helst få din första kortlek av någon annan, jag fick min första tarotlek av min bror. Det är en viktig början på vägledningen som säger att du fått gåvan att vägleda spirituellt till skänks. 

Det ingår ofta ritualer inför att vägleda, detta måste du också lära dig för att börja vägleda spirituellt.  Du måste förbereda kortlekar, programmera energier och så vidare för att komma igång. 

Prova dig fram till vad som passar dig bäst :)

Se längst ner på sidan för att få tips om var du hittar spirituell vägledning på nätet!

Lycka till!

Känn känslan av att dina spådomar slår in!

Känn känslan av att dina spådomar slår in!

Köp dina tarotkort hos tarotshop

Köp dina nya tarotkort hos en välsorterad grossist, tarotshop, som har kortlekar samt övrigt material du kan behöva när du ska vägleda.

Är du helt ny på att vägleda föreslår jag att du dessutom köper en bok om hur man vägleder i tarot när du börjar, det kommer att underlätta! 

Det är lättast att använda enkla vägledningskort som ger själen visdomsord och orakelänglakort som inte är i tarotform (då krävs återigen mer avancerade kunskaper).

https://www.tarotshop.se/

Tidningen nära ger vägledning om medium

När du beslutat dig för att få en vägledning med tarotkort eller medial vägledning kan tidningen nära vara ett bra sätt att få tag på professionella siare/clairvoyanta.

Du ska alltid vara försiktig när du tar kontakt med ett medium utan rekommendationer från en officiell organisation. Samtidigt måste man minnas att många därute har äkta mediala förmågor utan att vara kopplade till officiella organisationer. 

Tidningen Nära är en svensk tidning som handlar om andlighet och spirituell vägledning.

https://www.tidningennara.se/