Orakelkort och tarotkortläggning

Stora kortläggningen

Detta är en intuitiv kortläggning med orakelkort och tarotkort som omfattar din nuvarande situation i livet, din nuvarande karriärriktning , ditt nuvarande kärleksliv samt din nuvarande hälsosituation.

Detta visar dig i vilken riktning du är på väg i livet. Du utvecklas hela tiden och detta är ett sätt för dig att ta rätt beslut framöver inom fem viktiga områden i livet.

* Nuvarande livssituation

* Nuvarande karriärriktning

* Nuvarande kärleksliv

* Nuvarande hälsosituation

* Din personliga utveckling

300 kr

Skicka ett mail till maria.mossberg@spirituellabloggen.se med din beställning "Stora orakel och tarotkort läggningen" så skickar jag en swish qr-kod du kan scanna med din swish-app i mobilen    för betalning.

Efter din betalning får du din reading i pdf-format skickad till dig i ett mail inom en vecka.


Stora årsläggningen

Detta är en intuitiv kortläggning med orakelkort och tarotkort som omfattar de kommande tolv månaderna i ditt liv. Läggningen visar på två viktiga händelser och vilken slags energi som varje månad utgörs av. När du beställer börjar jag lägga korten från och med samma månad som din beställning gjordes.

* Orakelkort och tarotläggning för de kommande tolv månaderna

300 kr

Skicka ett mail till maria.mossberg@spirituellabloggen.se med din beställning "Stora årsläggningen med orakel- och tarotkort" så skickar jag en swish qr-kod du kan scanna med din swish-app i mobilen för betalning.

Efter din betalning får du din reading i pdf-format skickad till dig i ett mail inom en vecka.