Spirituellt lärande

Sprituellt lärande ska denna blogg kunna bidra med och genom att ta upp olika inriktningar kopplade till min spirituella verksamhet så hoppas jag kunna ge omgivningen inblick i vår spirituella värld.


På bloggen under Spirituellt lärande hittar du mer om personlig andlighet, återfödelse, spirituell vägledning, spirituella varelser, helande kristaller samt numerologi och horoskop.


Det kan verka som om allt liksom spretar åt alla håll när det gäller det sprituella, men egentligen är det så att universum innehåller alla riktningar.


Först och främst bör man känna till att vi lever i olika dimensioner. Här på jorden lever vi i den så kallade tredje dimensionen, som är materiell och fysisk. De övriga världarna är ljusvärldar som överlag finns på högre vibrationsnivå än jorden.


Eftersom universum består av perfekt matematik så innebär detta att det även går att räkna ut saker som kan verka oräkebara, så som personliga egenskaper i astrologi eller numerologi.


I universum finns en skapande kraft som många kan kalla för Gud. Ur mitt perspektiv är Gud både en kraft samt en varelse som går att prata med. I meditation har jag både kontakt med Gud och änglar som finns i en av de högre dimensionerna (i folkmun kallat vårt himmelrike).