Mediala tjänster

Jag erbjuder mediala tjänster utifrån min clairvoyanta förmåga! Jag är ett spirituellt medium vilket innebär att jag ser mediala bilder i mitt tredje öga, så kallade visioner, kring en situation, en person eller ett djur.

Jag har även förmåga att både höra och känna spirituell energi, detta kallas att vara clairaudient och clairsentient. Mina förmågor har jag haft sedan barndomen men dem har utvecklats intensivt under vuxenlivet till att bli en kanal även för andra att ta del av.

Jag utför en medial session på distans och skriver sedan ner mina resultat som jag skickar till dig per mail.

All medial kontakt kan ske på distans, vilket innebär att jag inte måste träffa dig som önskar en medial reading utan kontakten kan etabeleras direkt med änglar, anhöriga och andliga guider som kan ge mig information kring levande varelser som exempelvis djur här på jorden.

Jag sysslar inte med sorgebearbetning och om det är det du behöver ska du vända dig till Svenska kyrkans sorgestöd https://www.svenskakyrkan.se/sorg

 

Chakraenergiläsning

Jag gör en energiavläsning av dina chakran genom att medialt se in i dina sju chakran (baschakrat, sakral chakrat, solar plexus chakrat, hjärt chakrat, hals chakrat, tredje ögat chakrat, kron chakrat) och får mediala symboler till mig kring varje chakra som jag tolkar åt dig. Dessutom lägger jag chakrakort kring dina sju chakran för att ytterligare tydliggöra vad som är i fokus när det gäller dina chakran. 

Jag behöver inte se dig framför mig för att genomföra detta utan kan på distans avläsa dina chakran, du behöver inte förändra dina vanor på något sätt vid läsningen.

När du gör denna beställning kan du skicka med dina födelseuppgifter (ÅR/MÅN/DAG) så kan jag även koppla detta till ditt stjärntecken.

Fyll i din beställning "Chakraenergiläsning" i formuläret längst ner på sidan så skickas ett mail till mig. Så snart du betalat skickar jag din reading till din mailadress!

Se hur betalning går till längre ner på sidan.

250 kr

 

Kontakt med en anhörig

Jag kontaktar en av dina anhöriga eller någon annan i andevärlden du känner att du vill ha kontakt med. Du skickar mig namnet på den du vill ha kontakt med så kan jag börja kontakten.

Jag jobbar evidensbaserat, vilket innebär att jag försöker få fram detaljer från personen ifråga som tydliggör för dig att kontakten jag haft med din anhörig är verklig.

Om du har specifika frågor du vill ställa, gör gärna det! Dina frågor besvaras av personen själv genom medial kontakt och dessutom lägger jag tre av indigoänglarnas orakelkort för att ge dig budskap som denna person vill förmedla.

Fyll i din beställning "Kontakt med en anhörig" i formuläret längst ner på sidan så skickas ett mail till mig. Så snart du betalat skickar jag din reading till din mailadress!

Se hur betalning går till längre ner på sidan.

250 kr

 

Råd och vägledning från änglar

Jag kontaktar de änglar som har bäst kunskap kring din livssituation för att ge dig råd och vägledning. Om du har specifika frågor till änglarna kan du ställa dessa, men inte mer än fem frågor.

Jag tillkallar de mest perfekta änglarna för just dina frågeställningar som kommer för att besvara dina frågor. Jag återger skriftligen svaren från änglarna till dig.

Jag själv besvarar även de frågor du har ställt till änglarna med ärkeänglarnas tarotkort och lägger ytterligare sju änglaorakelkort med vägledning till dig just nu.

I din reading inkluderar jag information om vilka dina närmaste änglar är baserat på din födelsedata. Det är dina två närmaste skyddsänglar och ärkeängeln som beskyddar just ditt stjärntecken.

Du får även veta vilka kristaller du ska använda för att kontakta dina änglar i framtiden.

Fyll i din beställning "Råd och vägledning från änglar" i formuläret längst ner på sidan så skickas ett mail till mig. Så snart du betalat skickar jag din reading till din mailadress!

Se hur betalning går till längre ner på sidan.

250 kr

 

Djurkommunikation

Jag kontaktar andliga guider kring djuret och får mediala bilder kring djurets liv. Du skickar mig namn på djuret och gärna en bild så kan jag börja kontakten.

Ett djurs kontakt med mig som medium blir något begränsat då de haft ett mindre innehållsrikt liv än människan.

Om du har specifika frågor kring djuret kan du ställa dessa. Jag återger svaren som medialt kan ges som bilder eller ord. Jag besvarar även dina frågor med ett orakelkort från älvorna och tre tarotkort där jag lägger tre kort per fråga.

Fyll i din beställning "Djurkommunikation" i formuläret längst ner på sidan så skickas ett mail till mig. Så snart du betalat skickar jag din reading till din mailadress!

Se hur betalning går till längre ner på sidan.

200 kr

Namn*
E-postadress*
Meddelande*

Att göra vid beställning

Skicka först din beställning till mig genom att kontakta mig via formuläret ovan. Då skickas ett mail till mig och jag kan besvara dig på din mailadress.

1. Uppge i formuläret vilken slags medial reading du vill ha och ställ dina frågor.

2. Skicka mig sedan din betalning så skickar jag din reading i pdf-format. 

Betalning sker direkt till mitt bankkonto eller via Swish, se nedan hur detta går till!

Betala till bankkonto

Betala genom att sätta in pengar på mitt bankkonto, använd följande clearing- och kontonummer:

8381-6 934 444 877-5

Betala med Swish

Betala med Swish QR-kod för enkel betalning.Öppna Swish-appen och använd scannern i appen för att scanna en Swish QR-kod som du hittar längst ner på sidan.

Ser framemot din förfrågan!

OBS! Jag kan inte ansvara för att svaret du får av mig stämmer med 100% säkerhet.

Scanna din QR-kod med hjälp av Swish-appen på din mobil!

Scanna din QR-kod med hjälp av Swish-appen på din mobil!