Mediala tjänster

Jag erbjuder mediala tjänster utifrån min clairvoyanta förmåga! Jag är ett spirituellt medium vilket innebär att jag ser mediala bilder i mitt tredje öga, så kallade visioner, kring en situation, en person eller ett djur.

Jag har även förmåga att både höra och känna spirituell energi, detta kallas att vara clairaudient och clairsentient. Mina förmågor har jag haft sedan barndomen men de har utvecklats intensivt under vuxenlivet till att bli en kanal även för andra att ta del av.

Jag tar medial kontakt med andra sidan under meditation.

Jag förmedlar mina resultat till dig genom att skriva ner vad jag upplevt.

Jag skickar sedan din skriftliga vägledning till dig per mail.

Betalning sker med Swish QR-kod!

Jag sysslar inte med sorgebearbetning och om det är det du behöver ska du vända dig till:

Svenska kyrkans sorgestöd https://www.svenskakyrkan.se/sorg

 

Stora mediala vägledningen

Detta är en omfattande medial vägledning för din spirituella utveckling! Jag ser medialt in i dina chakran för att se livshändelser eller känsloliv utifrån olika chakranivåer. Jag lägger orakelkort för varje chakra som visar på mer information om dina chakran.

Vidare ser jag medialt in i dina tidigare liv för att få en uppfattning om din bakgrund som själ. Jag ger dig den information som kommer till mig, det kan gälla flertalet liv eller några enstaka signifikanta.

Sedan kallar jag till mig änglarna och tar jag medialt emot vägledning som du kan ha nytta av på din nuvarande väg. Jag lägger ängla orakelkort och tarotkort för att ger mer information din riktning framöver.

Slutligen kallar jag till mig dina skyddsguider och lyssar på den information de vill ge mig samt lägger valfria orakelkort och tarotkort kring det guiderna velat förmedla.

* Chakraenergiläsning

* Tidigare liv läsning

* Vägledning från änglar

* Vägledning från skyddsguider

Observera att hela readingen kanaliseras medialt av mig via änglar och skyddsguider.

300 kr

Skicka ett mail till maria.mossberg@spirituellabloggen.se med din beställning "Stora mediala vägledningen" så skickar jag en swish qr-kod du kan scanna med din swish-app i mobilen för betalning.

Efter din betalning får du din reading i pdf-format skickad till dig i ett mail inom en vecka.


Kontakt med anhöriga på andra sidan

Jag kontaktar dina anhöriga i meditation och/eller någon annan som vill ha kontakt med dig på andra sidan. Ibland kommer den du söker inte fram och pratar, detta är något jag som medium inte kan påverka utan detta bestäms av de förutsättningar själen har just nu till kommunikation. Själen finns på andrasidan, det kan du vara säker på men som sagt, kanske du behöver ge det lite tid. Men i de allra flesta fall så kommer den du önskar till mig!

Du får de budskap som du ska få ödesmässigt, detta är varför de anhöriga kommunicerar med mig som medium. För att tydliggöra lite mer för dig, lägger jag även orakelkort och tarotkort som kan guida dig kring vad dina anhöriga vill säga dig.

Jag jobbar evidensbaserat, vilket innebär att jag försöker få fram detaljer från personen jag har kontakt med från andra sidan som tydliggör för dig att kontakten jag haft med dina anhöriga är verklig.


250 kr


Skicka ett mail till maria.mossberg@spirituellabloggen.se med din beställning "Kontakt med anhöriga på andra sidan" så skickar jag en swish qr-kod du kan scanna med din swish-app i mobilen för betalning.

Efter din betalning får du din reading i pdf-format skickad till dig i ett mail inom en vecka.
Vägledning från änglarna

Jag kontaktar medialt dimensionen där änglarna finns och just de änglar som har bäst kunskap kring din personliga livssituation för att ge dig vägledning. Jag själv vägleder dig dessutom med änglarnas tarotkort och orakelkort.

Du får veta vilka kristaller du ska använda för att kontakta dina änglar i framtiden.

I denna reading får du ställa egna frågor till änglarna i mailet du skickar till mig!

250 kr

Skicka ett mail till maria.mossberg@spirituellabloggen.se med din beställning "Vägledning från änglarna" så skickar jag en swish qr-kod du kan scanna med din swish-app i mobilen för betalning.

Efter din betalning får du din reading i pdf-format skickad till dig i ett mail inom en vecka.