Mediala tjänster

Jag erbjuder mediala tjänster utifrån min clairvoyanta förmåga! Jag är ett spirituellt medium vilket innebär att jag ser mediala bilder i mitt tredje öga, så kallade visioner, kring en situation, en person eller ett djur.

Jag har även förmåga att både höra och känna spirituell energi, detta kallas att vara clairaudient och clairsentient. Mina förmågor har jag haft sedan barndomen men dem har utvecklats intensivt under vuxenlivet till att bli en kanal även för andra att ta del av.

Följande tjänster finns att beställa hos mig! Jag utför en inledande medial session på egen hand och skriver sedan ner mina resultat som jag skickar till dig per mail.

* Chakraenergiläsning

Jag läser dina chakran genom att medialt se in i dina chakran och får mediala symboler till mig som jag tolkar åt dig. Samtidigt lägger jag chakrakort kring dina chakran för att ytterligare tydliggöra detta för dig. När du gör denna beställning kan du skicka med dina födelseuppgifter (ÅR/MÅN/DAG) så kan jag koppla detta till ditt stjärntecken.

* Kontakt med en anhörig

Jag kontaktar en av dina anhöriga eller någon annan i andevärlden du känner att du vill ha kontakt med. Du skickar mig namnet på den du vill ha kontakt med och gärna en bild på personen så kan jag börja kontakten.

Jag jobbar evidensbaserat, vilket innebär att jag försöker få fram detaljer från personen ifråga som tydliggör för dig att kontakten är verklig.

Om du har specifika frågor du vill ställa, gör gärna det!

* Råd och vägledning från änglar

Jag kontaktar änglarna och får vägledning kring din livssituation. Änglarna kan ge dig ett tydligt råd på vägen och jag lägger änglaorakelkort för att ytterligare få fram information till dig.

Om du har specifika frågor kan du ställa dessa, men inte mer än fem frågor.

* Djurkommunikation

Jag kontaktar andliga guider kring djuret och får mediala bilder kring djurets liv. Du skickar mig namn på djuret och gärna en bild så kan jag börja kontakten.

Om du har specifika frågor kring djuret kan du ställa dessa.

Att göra vid beställning

Skicka din betalning till mig via Swish eller Paypal, alla mediala tjänster tar jag 250 kr för och du skickar sedan ett mail till mig med din beställning.

Skicka med dina frågor eller ditt födelsedatum om du beställer chakraläsningen!

Jag gör en inledande medial session och skriver ner mina resultat. Du får detta skickat i ett mail till dig i pdf-format.

Jag kan inte garantera att andevärlden ger dig det svar du önskar, det kan vara så att jag inte kan etablera kontakt av någon anledning och skulle det vara så får du alla pengarna tillbaka. 

 

Betala med Swish

Betala med Swish QR-kod för enkel betalning. Betala genom att scanna en Swish QR-kod som du får skickad av mig på mailen. Uppge bara din beställning och eventuella frågor i ovanstående formulär!

Betala med Paypal

Betala med Paypal för säker betalning När du ställt dina frågor får du spådomen i ett mail efter betalning.

Betalning sker till mitt Paypal-konto: http://www.paypal.me/MariaMossberg

Du måste själv ha ett Paypal-konto för att kunna betala mig för spådomen. Skriv ditt namn/alias i meddelandefältet så att jag vet vem som betalat.

OBS! Jag kan inte ansvara för att svaret du får stämmer men för det mesta stämmer mina spådomar. Ser framemot din förfrågan!