Om väsen

Det finns många väsen i andevärlden. Det finns så kallade naturväsen så som féer, älvor, pysslingar, nissar, enhörningar, sjöjungfrur och drakar. Dessa väsen är busiga men inte elaka av naturen. Du kan be alla dessa väsen om hjälp precis som änglarna. Vänd dig exempelvis till älvorna där du kan be en viss älva att hjälpa dig. De är väldigt lekfulla men de kommer lyssna noga på din önskan när du ber om nånting.

Dessa busiga naturväsen kan fungera som beskyddare för människor. Jag har själv blivit beskyddad många gånger av både fladdrande féer och kraftfulla drakar från andevärlden som jag sett visa sig framför mig här på jorden, det är fantastiskt att ha detta beskydd.

Féerna brukar dessutom dagligen leka med min ragdoll katt Nova, en av mina två katter som faktiskt också är medial sen hon var kattunge tro det eller ej. Min andra katt Oska märker inte när andevärlden är i farten, hon "ser ingenting".

Ibland ser jag Nova leka med människoandar också :)

Andevärlden visar dig inget du själv är rädd för så var inte rädd, tänk på att den andliga världen alltid finns där för att hjälpa dig.

Läs mer om dessa väsen i Doreen Virtues bok "Earth Angels - A pocket guide for Incarnated Angels, Elementals, Starpeople, Walk-ins and Wizards." (2002)

I andevärlden finns även våra tidigare husdjur samt alla övriga djur som levt på vår jord tidigare. Ditt husdjur kan besöka dig från andra sidan eller reinkarneras till ett nytt djur som mirakulöst "hittas" av dig. Dina husdjur längtar efter dig och kommer definitivt att möta dig den dagen du går över till andra sidan precis som dina egna familjemedlemmar.

Alla har vi utöver vår skyddsängel även beskydd av ett kraftdjur. Vilket som är ditt djur måste du fråga ett medium om eller så kan du tänka tillbaka på om du speciellt har haft intresse för något djur under livets gång, det kan mycket väl vara ditt eget kraftdjur.  

Här kan du få en ledtråd till vilket kraftdjur du har:

http://www.spiritanimal.info/spirit-animal-quiz/

Du blir aldrig äldre än en havssköldpadda. Äldsta havssköldpaddan blev 175 år.

Du blir aldrig äldre än en havssköldpadda. Äldsta havssköldpaddan blev 175 år.

Indianerna lever i symbios med djuren 

Indianerna, Nordamerikanska som Sydamerikanska, lever i symbios med natur och djur.

De Nordamerikanska indianerna tillber andedjur, spiritguides, som indianerna även valt att avbilda på totempålar så som exempelvis buffeln, ugglan och fjärilen.

Du har enligt indianerna flera andedjur som följer dig och ger dig lärdomar. Dessa djur har egenskaper som liknar dina egna.

Läs mer om vilket totemdjur du har:

https://www.legendsofamerica.com/na-totems/

Det allra bästa är ju att fråga en indian som har andlig kontakt med djuren om vilket eller vilka totemdjur du har men du kan alltså själv ta reda på detta genom att vara uppmärksam på vilka djur som följer dig i livet.

Själv vet jag att jag har ugglan som mitt indianska skyddsdjur. För ett antal år sedan när jag var ute och körde bil på landsbygden visade sig plötsligt en stor uggla mitt på vägen. Ugglan var över en meter hög. Den vägrade flytta på sig, den satt helt enkelt bara kvar. Så jag fick vänta tills den ville flyga vidare.

Det tror jag var ett tydligt tecken från andevärlden att jag var på fel väg i livet, vilket stämde just då. Mitt andedjur ville visa mig vägen. 

Jag fick veta vilket andedjur jag har av en indian Heart of Gold men också fick jag ett indianskt namn "Röda fjädern" som jag än idag är tacksam över. 

Källa: https://www.legendsofamerica.com/na-totems/

 

Tips!

Häng upp indianernas vackra drömfångare vid sängen så slipper du drömma mardrömmar.