Det här är vad många vittnar om att man möter när en ny inkarnation sker, själen åker igenom ett rymdliknande hål och in i det nya livet samt kroppen på jorden.

Bloggen om andlighet, andevärlden och änglar!

Välkommen till min spirituella blogg!

Jag heter Maria Mossberg, jag har mediala förmågor som gör att jag kan kommunicera med andar, änglar och guider. Sedan jag var liten har jag haft kontakt med andevärlden och spått i kort för att se framtiden men nuförtiden kan jag även rent medialt se in i vår framtid genom visioner och drömmar. 

Det finns fyra kända mediala förmågor som delas in i följande fyra kategorier: clairvoyant seende, clairvoyant hörande, clairvoyant kännande och även clairvoyant vetande.

Jag har alla dessa förmågor som jag använder för att navigera i vardagen :)

På bloggen finns det möjlighet att beställa mediala tjänster för att kontakta anhöriga på andra sidan eller änglar som rådgivare. Du kan även beställa spådomar kring framtiden som spås med hjälp av änglatarotkort eller ett vägledande horoskop.

Här på bloggen skriver jag även om andlighet, andevärlden och änglar! Det finns mycket att lära samt att tänka på när det gäller dessa frågor.

Andlighet är något vi har inom oss och som vi vidareutvecklar under varje liv vi lever. Den påverkar hur våra framtida liv kommer att se ut. Det är din uppgift som själ här på jorden att vidareutveckla din andlighet för att så småningom komma närmare Gud. När du dör kliver du in i Guds ljus och uppfyller ytterligare ett steg. 

I andevärlden finns släktingar, andliga guider och våra skyddsänglar men vi har även beskydd av släktingar (kan också kallas för guider) som dött och nu lever i andevärlden.

Vissa hör andarna prata eller kan känna deras beröring på kroppen som en smekning på kinden, de finns med dig dagligen även om du inte märker det. 

Änglarna arbetar åt Gud kortfattat och de finns här för oss alla oavsett religion eller livsåskådning. Det bästa sättet att kalla på en ängel är genom bön men det räcker att bara sända dem sin tanke. Du har en personlig skyddsängel som alltid hör dina tankar och kommer så fort du behöver, så även om du inte lyckas formulera orden i tanke eller tal så finns din ängel där för dig. 

Det finns mycket som helt enkelt är fixerat i livet, ödesbestämda livsvägar du kommer att gå helt enligt Guds plan för dig och mänskligheten.

Maria Mossberg 

maria.mossberg@mail.com

 

Lorna ser änglar hela tiden och förklarar hur det kan vara!